Το καλάθι αγορών σαςΚλείσε

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Συνδεθείτε Κλείσε

Παράπονα και εγγύηση

1 Καταγγελία


1.1 Οι πελάτες που επιθυμούν να υποβάλουν παράπονα για ελαττώματα σε παραγγελθέντα προϊόντα πρέπει να επικοινωνήσουν με την VortexVR μέσω της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@vortexvr.gr εντός τριών ετών, αλλά πάντα το συντομότερο δυνατό μετά την ανακάλυψη του ελαττώματος.

1.2. Εάν η VortexVR διαπιστώσει ότι τα αγαθά είναι ελαττωματικά και το ελάττωμα δεν οφείλεται σε οποιαδήποτε περίσταση εκ μέρους του πελάτη, η VortexVR θα αποκαταστήσει, με δικά της έξοδα, το ελάττωμα των αγαθών ή θα αντικαταστήσει τα αγαθά με νέα αγαθά. Η VortexVR θα καταβάλει τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση έγκυρης καταγγελίας.

Εάν στείλετε το προϊόν σας σε έναν από τους συνεργάτες σέρβις της VortexVR ή εάν η VortexVR προωθήσει το προϊόν σας σε έναν συνεργάτη σέρβις, ο συνεργάτης σέρβις μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας ως πελάτη.
 

2 Εγγύηση


2.1 Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τις εγγυήσεις που μας προσφέρουν οι κατασκευαστές ή οι προμηθευτές. Η έννοια είναι κυρίως η επισκευή σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος σας. Εάν το προϊόν δεν μπορεί να επισκευαστεί, θα αντικατασταθεί με ένα ισοδύναμο προϊόν. Ως πελάτης, δεν μπορείτε να επικαλεστείτε καμία πρόσθετη εγγύηση προϊόντος από τη VortexVR. Η εγγύηση μεταβιβάζεται σε έναν πιθανό μεταχειρισμένο αγοραστή, πράγμα που σημαίνει ότι εσείς που αγοράσατε ένα προϊόν μεταχειρισμένο μπορείτε να επισκευάσετε το προϊόν από εμάς. 


2.2. Εάν κάνετε αγορές ως ιδιώτης και ως αρχικός πελάτης, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία σχετικά με το προϊόν σας εντός 2 ετών από την ημερομηνία που το παραλάβατε. 

2.3 Οι έμποροι δεν έχουν το δικαίωμα να προβάλουν καταγγελία μετά την περίοδο εγγύησης. 

2.4 Ο σειριακός αριθμός πρέπει να είναι άθικτος για να ισχύει η εγγύηση. 

2.5 Να θυμάστε ότι η ζημιά που προκαλείται από υπερβολική σκόνη στον υπολογιστή ακυρώνει την εγγύηση και το δικαίωμα διεκδίκησης. Η σύστασή μας είναι να μην αφήνετε τον υπολογιστή στο πάτωμα, αλλά να τον κρεμάτε κάτω από το γραφείο. Καθαρίστε τον μερικές φορές το χρόνο με κονσερβοποιημένο αέρα για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή.


E-mail: support@vortexvr.gr