Το καλάθι αγορών σαςΚλείσε

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Συνδεθείτε Κλείσε

FAQ

Ρωτήστε για: OCULUS LINK CABLE 5m |USB-A| προς OCULUS QUEST 1/2

Ερώτηση σχετικά με την ποιότητα του σήματος:

Καλημέρα.
Θα ήθελα να αγοράσω αυτό το καλώδιο, αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες. Αρκεί να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Oculus Rift στα γυαλιά Oculus Quest ή χρειάζομαι ακόμα καλώδιο με ενισχυτή; Παρατήρησα ότι πωλούνται σετ στο Amazon. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αφορούν κυρίως την επέκταση του καλωδίου ή την ενίσχυση του σήματος.
Και αν το καλώδιο μπορεί να λειτουργήσει μόνο του - έχετε δοκιμάσει πώς το μήκος 3m/5m επηρεάζει την ισχύ του σήματος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Χαιρετίσματα
Λουκάς Π.

Η απάντησή μας:

Γειά σου
Πολύ καλές ερωτήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι δύσπιστοι, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά με το αρχικό καλώδιο, ή ακόμα καλύτερα. Είναι σημαντικό η μητρική πλακέτα να παρέχει αρκετή ισχύ μέσω του καλωδίου, σε 1-2% των περιπτώσεων μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν μικρά προβλήματα και, στη συνέχεια, πρέπει απλώς να συνδέσετε το καλώδιο κάτω από τον ενεργό διανομέα.
Τα καλώδια που λες πωλούνται και μαζί με δεύτερο καλώδιο που αναπαράγει το σήμα. Αυτό το καλώδιο μπορεί στη συνέχεια να επεκταθεί για να παρέχει καλύτερο σήμα. Στο μέλλον θα έχουμε καλώδια μήκους έως και 8 μέτρων με ενισχυμένο και βελτιωμένο σήμα με τσιπ ήδη στο καλώδιο, αλλά αυτό είναι ακόμα στην παραγωγή.
Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το καλώδιο μας και αν υπάρχει πρόβλημα προσφέρουμε δωρεάν επιστροφή, αλλά όπως είπαμε, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα λειτουργήσει 100% όπως προβλέπεται. Εάν η μητρική πλακέτα δεν παρέχει ρεύμα, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα ενεργό HUB.
Το καλώδιο 5 μέτρων μας δίνει τα ίδια αποτελέσματα με ένα καλώδιο 3 μέτρων στα αποτελέσματα, επομένως ο περιορισμός δεν είναι στο καλώδιο αλλά στο υλικό.

Με εκτιμιση,
Vortex Virtual Reality