Το καλάθι αγορών σαςΚλείσε

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Συνδεθείτε Κλείσε

ΓΚΠΔ

Πιθανώς έχετε ακούσει για τον ΓΚΠΔ, αλλά τι σημαίνει για εσάς ως πελάτη; Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τι σημαίνει η μεταρρύθμιση για τη σχέση σας ως πελάτη με τη VortexVR

Τι είναι ο ΓΚΠΔ;

Η νέα μεταρρύθμιση της ΕΕ για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, πιο γνωστή ως ΓΚΠΔ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων), έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την ασφάλεια των δεδομένων σας στα ευρωπαϊκά σύνορα των χωρών της ΕΕ και του ΕΟΧ. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής αποτελεί προτεραιότητα για τη VortexVR και το παρόν άρθρο σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε για τη συμμόρφωση με το νέο νόμο περί προστασίας δεδομένων.

Μια ασφαλέστερη εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς ως πελάτη

Ο νέος κανονισμός γίνεται μέρος της σουηδικής νομοθεσίας και αποτελεί μια επιπλέον εγγύηση ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με νόμιμο τρόπο. Η VortexVR θα φέρει μεγαλύτερη ευθύνη κατά την επεξεργασία και αποθήκευση των δεδομένων των πελατών σας, ενώ παράλληλα θα σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν. Με άλλα λόγια, ο ΓΚΠΔ αποτελεί μόνο όφελος για εσάς ως πελάτη της VortexVR.

Συναίνεση για SMS και ενημερωτικά δελτία

Η τρέχουσα συγκατάθεσή σας εξακολουθεί να ισχύει. Αυτό που είναι νέο είναι ότι μπορείτε πλέον να επιλέξετε αν θέλετε προσφορές και νέα μέσω SMS ή/και email και ότι οι πληροφορίες σχετικά με τη συγκατάθεσή σας και τι σημαίνει αυτή είναι ενημερωμένες. Μεταξύ άλλων, σας ενημερώνουμε για τον τύπο των πληροφοριών που χρησιμοποιούμε στα ενημερωτικά μας δελτία.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Για να αποκτήσετε μια επισκόπηση ή για να κάνετε αλλαγές στη συγκατάθεσή σας, μπορείτε απλώς να μεταβείτε στο "Η σελίδα μου". Μπορείτε επίσης να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο/το γραπτό μήνυμα.

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και τρίτα μέρη

Ο διευθύνων σύμβουλος της VortexVR φέρει την τελική ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία. Προκειμένου να σας προσφέρει μια προσαρμοσμένη εμπειρία αγορών, η VortexVR χρησιμοποιεί εξωτερικούς συνεργάτες, αλλά τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο καταχρηστικά ούτε θα πωληθούν σε τρίτους. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από εμάς.

Πολιτική απορρήτου

Σε σχέση με τον ΓΚΠΔ, έχουμε προσαρμόσει και απλοποιήσει την πολιτική απορρήτου μας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και τους τύπους των σχετικών πληροφοριών. Η πολιτική εξηγεί ποιες πληροφορίες πελατών αφήνετε πίσω σας όταν πραγματοποιείτε μια αγορά από τη VortexVR και ποιες πληροφορίες αποθηκεύουμε στο σύστημά μας.

Αυξημένη ασφάλεια για τα δεδομένα των πελατών σας

Η νέα οδηγία απαιτεί από τη VortexVR να έχει πλήρη ορατότητα των δεδομένων πελατών της εταιρείας και επιβάλλει απαιτήσεις ασφαλείας γύρω από αυτά. Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων, η οποία θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στα προσωπικά σας δεδομένα, η VortexVR συμμορφώνεται με τους κανόνες του ΓΚΠΔ για την υποχρέωση ενημέρωσης.