Το καλάθι αγορών σαςΚλείσε

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Συνδεθείτε Κλείσε

PRODUCT page - Shipping, payment and right of withdrawal - same content as Shipping policy

1. Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150 EUR

Για όλες τις αγορές άνω των 150 EUR προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για ιδιώτες πελάτες. Εάν το καλάθι αγορών σας έχει συνολική αξία άνω των 150 EUR, θα σας προσφερθεί μια ελεύθερη επιλογή επιλογών παράδοσης. Η δωρεάν αποστολή ισχύει μόνο για αυτή την επιλογή αποστολής.

2. Χρόνος παράδοσης

Η VortexVR συνήθως διεκπεραιώνει τις παραγγελίες την ίδια εργάσιμη ημέρα, εάν το προϊόν (τα προϊόντα) είναι σε απόθεμα στο διαδίκτυο και η παραγγελία τοποθετείται πριν από τις 14:00. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με την επιλεγμένη επιλογή αποστολής (1-6 εργάσιμες ημέρες). 

Προσφέρουμε παράδοση μέσω DHL®, ELTA Courier® ή UPS® σε εθνικό επίπεδο.
  • ELTA Courier® (72h)
  • DHL® Parcel E-Commerce (7 ημέρες)
  • UPS® Standard - (2-3 ημέρες)
Εάν η παραγγελία δεν μπορεί να παραδοθεί εντός του συμφωνημένου χρόνου, θα ενημερωθείτε. Έχετε τότε το δικαίωμα να ακυρώσετε την αγορά, εάν το επιθυμείτε.
 

3. Πληρωμή

Δεχόμαστε τις κάρτες VISA και MasterCard/EuroCard, Apple Pay, Google Pay και PayPal. Παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό της κάρτας σας και την περίοδο ισχύος της κάρτας, καθώς και τον κωδικό CVV2/CVC της κάρτας. Τα χρήματα θα αφαιρεθούν απευθείας από το λογαριασμό σας όταν εγκρίνετε τη συναλλαγή. Όλες οι πληροφορίες της συναλλαγής αποστέλλονται μέσω SSL (Secure Sockets Layer) και είναι κρυπτογραφημένες, δηλαδή εξαιρετικά ασφαλείς. Δεχόμαστε τις πιο συνηθισμένες σουηδικές κάρτες πληρωμής, VISA, Mastercard, AmericanExpress, αλλά όχι Maestro ή VISA Electron. Εάν έχετε προβλήματα με την πληρωμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της VortexVR. Ο συνεργάτης μας για την πληρωμή με κάρτα και την απευθείας πληρωμή είναι το Shopify Payments. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω του PayPal, το οποίο είναι μια παγκόσμια ασφαλής λύση πληρωμών

4. Δικαίωμα υπαναχώρησης - 14 ημέρες

Το δικαίωμα υπαναχώρησης σας δίνει το δικαίωμα να ακυρώσετε την αγορά σας. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει για αγαθά και ορισμένες υπηρεσίες (βλ. εξαιρέσεις στην τελευταία ενότητα). Το δικαίωμα υπαναχώρησης απαιτεί να ενημερώσετε τον πωλητή της παράδοσης εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παράδοσης (ειδοποίηση υπαναχώρησης).

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ότι θέλετε να κάνετε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: support@vortexvr.gr.

5. Απόθεμα

Διεύθυνση αποθήκης/διεύθυνση επιστροφής:

FAN International Paxy- VortexVR
Βασιλίσσης Όλγας 48 (ELTA DEPO)
54680 Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις πέραν της συνολικής τιμής συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ κατά τη στιγμή της αγοράς, δηλαδή δεν υπάρχουν πρόσθετοι φόροι ή έξοδα.